Milivojević DS: Počasno 39. Biračko mesto u Mionici , „Planinci“

Milivojević DS: Počasno 39. Biračko mesto u Mionici , „Planinci“

Na konferenciji za novinare OO Demokratske stranke Mionica Srđan Milivojević,  član Glavnog odbora Demokratske stranke je rekao da danas nije prvi put u Mionici, da vodi poreklo iz sela „Planinci“ u pokušaju da ubedi Mioničane da selo „Planinci“ postoji u Mionici odmah pored Struganika.

Na pitanje novinara: Koliko ima biračkih mesta u Mionici?, uz brojne „suflere“ došao je do približne cifre, pa umesto podatka da u Varoši  ima četiri biračka mesta , a na teritoriji  opštine Mionica 38 biračkih mesta, Milivojević se zbunio i dao pogrešne podatke, ali je vrlo slikovito opisao pejzaže okolnih sela.

 

Kada pođete iz Banje Vrujci ka Mionici , prođete kroz jedno od 36 sela ovde u okolini Mionice koje imaju 39 biračkih mesta , ovde ima samo tri biračka mesta u gradu i 36 u selima i to su sela koja su toliko devastirana za proteklih devet godina režima Aleksandra Vučića da ja ta sela ne mogu da prepoznam . Sada kada sam dolazio iz Ljiga automobilom, jedva sam troje ljudi sreo uz put, ni jednu kravu nisam video da pase , mora da je neko u kampanji Srpske napredne stranke prošao čim je pokupio stoku, jer ti šta vide to kradu , ti otimaju šta stignu. I siguran sam da su u tim selima prošle kaznene ekspedicije Srpske napredne stranke , apsolutno sam uveren u to“, kazao je Srđan Milivojević  dok ga je zbunjeno članstvo i predstavnici medija, u neverici  posmatralo.

Sve u svemu, uz očigledno nepoznavanje terena na koji je došao i standardne –  očekivane priče da DS bojkotuje i ove lokalne izbore, konfercija se svela na odavno otrcanu i njemu svojsvetnenu priču u najnegatvnijem obraćanju isključivo predsedniku Srbije.

Valjda je shvatio da o Mionici pojma nema i šta bi drugo.

Kako je završio svoje obraćanje pogledajte sami, konferenciju je prekinuo jedan od reportrea lokalnih medija jer zaista ovakvo uvredljivu i tendencioznu priču niko normalam ne želi više da sluša.

KOMENTARI

INFOSVETIONIK: 0
DISQUS: 0