Devet novih dečijih igrališta do kraja aprila

Devet novih dečijih igrališta do kraja aprila

Do kraja aprila Čačak će dobiti devet novih dečijih igrališta, na različitim lokacijama, rekao je direktor SC „Mladost Miloš Stevanić“. Radovi će početi već sledeće nedelje, a vrednost ove investicije je 13, 8 miliona dinara.

Sedam potpunih rekonstrukcija i dve dogrdanje na započetim radovima drugog investitora, najmlađim sugrađanima omogući će da dobiju igrališta sa novim mobilijarom, na kojima će moći da uživaju.

-Lokacije su naselje „Gvožđar“, Alvladžinica, Avenija kod OŠ „Dragiša Mišović“, dograđujemo igralište u Aveniji 2, koje je prošle godine rađeno zahvaljujući donaciji, dograđujemo jedno na Ljubiću, radićemo teretanu u Banji Gornja Trepča, kao i „Sprajtovo“ igralište- kaže Stevanić.

Miloš Stevanič, direktor SC Mladost – Foto Čačanski glas

 

Na svakom igralištu postavljene su info table na kojima se nalaze brojevi telefona na koje građani mogu pozvati ako primete kvarove na mobilijarima. Stevanić ističe da su u poslednje vreme igrališta prilično očuvana, sa jedne strane i zbog toga što ih radnici SC „Mladost“ svakodnevno obilaze, a sa druge, navodi i da je svest građana o brizi mesta za igru najmlađih mnogo veća nego ranije.

Nova igrališta su razlićite kvadraturem, tako da ni njihov izgled neće biti isti. Ali svako će imati jedan veliki mobilijar za decu, odnosno dečiju igraonici, a pored toga, u zavisnosti od mogučnosti i dodatner sadržaje.

izvor: cacnski glas I.M.

KOMENTARI

INFOSVETIONIK: 0
DISQUS: 0